kerkyra24.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΕΡΚΥΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπιακός: Ο Ναβάρο έχει ήδη περισσότερα λεπτά συμμετοχής από όσα είχε στην Πόρτο

Κοινοποίηση

Ο Ισπανός επιθετικός μαζί με τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο έχει πλέον 589 λεπτά συμμετοχής στον Ολυμπιακό μετά από 7 ματς με 3 γκολ και 1 κερδισμένο πέναλτι.

Ο Φραν Ναβάρο στα 25 του χρόνια αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Πόρτο. Ο άλλοτε φορ της πορτογαλικής ομάδας παραχωρήθηκε δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες και στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς, ύψους 7.5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα και με τις πορτογαλικές πηγές. Ο Ισπανός επιθετικός παρά το γεγονός ότι έχει μόλις 7 εμφανίσεις με τα χρώματα των Πειραιωτών έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τον χρόνο που είχε στην Πόρτο.

Με τον Ολυμπιακό έχει ήδη 589 λεπτά (όπως έχει καταγραφεί σχετικά στην πλατφόρμα του Wyscout) στα ματς αυτά και έχει 3 γκολ στο ενεργητικό του αλλά και 1 κερδισμένο πέναλτι, παίζοντας τον ρόλο του σε 3 νίκες στη Stoiximan Super League 1. Με την Πόρτο από την άλλη είχε 342 λεπτά σε 8 αγώνες, έχοντας σκοραρει μία φορά.

Αναφορικά με τις τελικές του προσπάθειες ο Ναβάρο στο Πρωτάθλημα έχει 6 τον αριθμό. Από αυτές τις 6 έχει τα 3 γκολ που έχει βάλει με τον Ολυμπιακό.

Ο Ναβάρο στο 3-1 με τον ΠΑΣ είχε σύμφωνα με τα στοιχεία της Λίγκας

  • 90 λεπτά
  • 1 γκολ
  • 3 τελικές
  • 3 κλεψίματα
  • 2 φάουλ κατά

ΠΗΓΗ:http://www.gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κακοκαιρία: Σε ετοιμότητα οι δομές του δήμου Αθηναίων λόγω του ψύχους – Οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας

Κέρκυρα: Έληξε η κατάληψη στο 1ο και 2ο Λύκειο- έξι προσαγωγές

3η συνεδρίαση – τακτική δια ζώσης – του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων