kerkyra24.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΕΡΚΥΡΑΠ. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κέρκυρα: ΕΠΣ προς Τρεπεκλή: Άθλια η κατάσταση των γηπεδικών υποδομών του νησιού

Κοινοποίηση

Την άθλια κατάσταση που βρίσκονται οι αθλητικές υποδομές του νησιού περιέγραψε το ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή σε συνάντηση που είχαν.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, τόνισε ότι  ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία με τον ΕΠΣ αλλά και τους Δήμους για να καταρτιστεί ένα ρεαλιστικό και ουσιαστικό σχέδιο που θα στοχεύσει στην αξιοποίηση των ευκαιριών ώστε να αναβαθμιστούν οι γηπεδικές υποδομές. Όπως ανέφερε ο κύριος Τρεπεκλής «οφείλουμε να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες, κάτι που θα αποτελέσει και την αφετηρία των πρωτοβουλιών για να σταθμίσουμε τις πιο επείγουσες και να αρχίσουμε να υλοποιούμε με στοχοπροσήλωση τον σχεδιασμό για να παραδώσουμε στη νεολαία σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές».

Κέρκυρα: ΕΠΣ προς Τρεπεκλή: Άθλια η κατάσταση των γηπεδικών υποδομών του νησιού

Επίσης συζητήθηκε και το θέμα του Εθνικού Σταδίου , το οποίο, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Περιφερειάρχης,  «πραγματικά έχει περιέλθει σε μία κατάσταση που δεν συνάδει στην αθλητική Κέρκυρα και στις επιτυχίες των αθλητών, τόσο τις ατομικές όσο και τις ομαδικές. Ενημέρωσα τον Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΚ ότι βρίσκομαι σε συνεννόηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση ο οποίος το επόμενο χρονικό διάστημα θα επισκεφθεί την Κέρκυρα για να εξετάσουμε τις προοπτικές αναβάθμισης του ΕΑΚΚ και για να προωθηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να έχουμε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο τα επόμενα χρόνια».

πηγή ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δολοφονικό αμόκ στην Κέρκυρα: Τι αντίκρυσαν νοσηλευτές και Αρχές

Financial literacy is more than being able to make investment

admin

How to pay off your debt, according to behavioral economists

admin