kerkyra24.gr
ΚΕΡΚΥΡΑΠ. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κέρκυρα: Ενημερωτική συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή με στελέχη της ΑΝΙΟΝ

Κοινοποίηση

Ενημερωτική συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΑΝΙΟΝ, Θεόδωρο Παπαβλασσόπουλο είχε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΝΙΟΝ, Αναπτυξιακή Εταιρεία Ιονίων Νήσων, παρέχει επιστημονική και τεχνική υποστήριξη στους Ο.Τ.Α. της Κέρκυρας για την προώθηση της επιχειρηματικής, οικονομικής και γενικότερα της βιώσιμης ανάπτυξης αλλά και την συμμετοχή τους σε αντίστοιχα προγράμματα, όπως το leader.

Ο Περιφερειάρχης, ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος της εταιρείας, ζήτησε και είχε μια ευρεία ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης του προγράμματος leader της περιοχής μας, σε σχέση με έργα που θα ήθελαν να προωθήσει η Περιφέρεια.

Σημειώνεται ότι στην εμβέλεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων εντάσσονται και άλλες δυο εταιρείες. Η μία εξ αυτών καλύπτει το χώρο Κέρκυρας-Λευκάδας και η δεύτερη καλύπτει Κεφαλονιά-Ιθάκη. Τέλος υπάρχει μια ακόμα εταιρεία που καλύπτει τη Ζάκυνθο. Άρα η συζήτηση εστιάστηκε και στα 3 ευρωπαϊκά προγράμματα leader που αφορούν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Οι επαφές θα συνεχιστούν αμέσως μόλις διευκρινιστεί και δημοσιευτεί το θεσμικό πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου, ούτως ώστε να  δοθεί η ευκαιρία της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης των δυνατοτήτων που παρέχει το πρόγραμμα.

πηγήertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βίδο: Ένας κρυμμένος θησαυρός με πλούσια ιστορία

Κέρκυρα: Κινητοποίηση αγροτών υπό το βάρος της απώλειας του Βασίλη Αρμενιάκου

Μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας